Avanti/Flexcom D2 – ODO D1 (3-8)

Teamfoto ODO D1


Vandaag mocht ODO D1 als aller eerste van de vereniging verzamelen voor een wedstrijdje tegen AVANTI D2. Het was lekker vroeg maar wel al heerlijk weer.
De vorige wedstrijd tegen deze ploeg werd met 8-1 gewonnen dus met een positief gevoel gingen we de wedstrijd in.
Door de gewonnen wedstrijd van vorige week tegen de koploper weidevogels staan wij nu ook weer koploper, maar het blijft tot op de laatste wedstrijd erg spannend!

Voor de wedstrijd hebben we afgesproken dat we eerst gingen kijken hoe onze tegenstander speelde voor dat we teveel risico namen op de bal lijn. En aanvallend proberen we vandaag weer te oefenen met elkaar vrij spelen, rugkantballen gooien en met wegtrekken onder de paal.
Aan het begin van de wedstrijd moesten jullie nog even wakker worden maar al gauw kwamen de eerste goals van Demi omdat ze er zo snel langs was bij haar tegenstander!
Na 12,5 minuut was ook daar een mooie wegtrek actie vanuit de paal (waar we op hebben geoefend) van Dana op 1 been.
Na ongeveer een kwartier hadden we door hoe avanti speelde, dus hebben we tegen jullie gezegd dat er wat meer risico genomen mocht worden. Hierdoor werden er veel ballen onderschept en had avanti het moeilijker in de aanval.
Net voor rust maakte Dieke nog een mooie actie door een rugkant bal (weer iets waar we op hebben geoefend 🙂 ) De ruststand was 1-4 voor ons!

In de rust hebben we gesproken over het feit dat we zien dat de ene speler beter wordt verdedigd dan de ander en dat jullie moeten proberen de goede persoon uit te spelen. Dan komen er goede kansen en kijk je daarnaar met het hele vak.
Dit hebben jullie in de tweede helft heel netjes gedaan en zo kwamen er goals van Dieke en Abigail, want die werden lekker vrij gelaten voor het schot en maakte hem ook nog is keurig af 🙂

De eindstand was 3-8, weer lekker gewonnen. Publiek heel erg bedankt voor het aanmoedigen.
Nu op naar volgende week, waarin we jullie steun hard nodig hebben om kampioen te worden tegen FORTUNA!!!!!! KOM DAT ZIEN!!!!

Groetjes van erg trotse coaches.