ODO E5 – Valto E5 (7-2)

Goedemorgen E5 kanjers,

Ja goedemorgen, want volgens mij moesten jullie aan het begin van de wedstrijd nog een beetje wakker worden 😉 Vooraf hebben we afgesproken om in de wedstrijd op de volgende 3 dingen te letten:
1. knijpen in de bal bij het vangen
2. hand bij je tegenstander houden bij het verdedigen
3. uitstappen bij het gooien

In het eerste gedeelte lukte dit nog niet zo goed, maar dat kan natuurlijk een keertje gebeuren. Des te knapper vond ik het dat jullie dit in de rest van de wedstrijd wél heel goed deden!! Dan ging het verdedigen met je hand bij je tegenstander zo goed, dat Valto veel moeite had om de bal over te spelen. Dat is knap van jullie hoor! Het uitstappen heb ik ook vaak gezien, super! Let er op dat je ook kunt uitstappen en gooien met je minder favoriete hand hè, dat ging op de training vaak goed en dan heb je in de wedstrijd 2 kanten om naar toe te gooien in plaats van maar 1.

Het was leuke en spannende wedstrijd om te zien, goed gedaan toppers!
Groetjes, Ronald