Van de voorzitter: Natje & droogje

Op deze miezerige zondagmiddag zit ik te bedenken wat ik nu weer kan schrijven en hoe ik dat met een mooie kop allemaal aan elkaar kan verbinden. Aanvankelijk was het het idee om dit hele weekend weg te zijn, maar slechte weersomstandigheden zorgden ervoor dat ik de slechte weersomstandigheden aan de Dijk kon waarnemen. Mijn eigen ODO 3 won van Dijkvogels 2, en toen geen enkel kledingstuk meer droog was had ook ODO 1 gewonnen van Dijkvogels 1. Raar eigenlijk om een weekend helemaal niet aan de Baanderheer geweest te zijn, maar ik zag dat er ook erg weinig thuiswedstrijden waren. Op de verdeling tussen wie wanneer thuis speelt heeft ODO helaas geen invloed…

Ook volgend weekend speelt ODO 1 uit, bij ZKC in Zaandam. Daarna volgen twee thuiswedstrijden, op 6 en 13 oktober. Nu is het bij ODO al jaar en dag een goed gebruik een gezellige maaltijd te organiseren na de wedstrijden van ODO 1. De maaltijden zijn een belangrijk element in de binding tussen jong & oud in de vereniging. We zijn zoveel meer dan een verzameling teams! Uiteraard leveren de maaltijden ook de penningmeester een klein lachje op het gezicht op, maar vanwege het sociale belang dat we er aan hechten worden de maaltijden nagenoeg tegen kostprijs aangeboden.

Deze maaltijden worden georganiseerd op een manier waarop steeds een andere club mensen (een team, een vriendenclub) de organisatie van zo’n event op zich neemt, ondersteund door Rob, Marlize en Pien. Voor 13 oktober hebben de ouders van Tess, Bente, Annemijn en Iris zich aangemeld om de maaltijd te verzorgen. Vooralsnog is 6 oktober nog niet ingevuld, dus we staan altijd open voor enthousiastelingen die de organisatie van de maaltijd van de eerstkomende thuiswedstrijd op zich te nemen.

Groet, Jaap
Jaap van Vliet
06-24272330

Zet in je agenda!!
Het is weer bijna zover….. zaterdag 13 oktober speelt ODO1 weer thuis. Iedereen kan dus weer gezellig blijven eten. Voor de zomervakantie hebben wij , de ouders van Tess, Bente, Annemijn en Iris uit de C1 en C2, een klassenfeest georganiseerd op het terrein van ODO. Het was fantastisch, veel spellen gedaan en lekker gekletst. We zijn blij dat we het op deze manier konden doen, dank voor degenen die die mogelijk hebben gemaakt! Wij zullen zaterdag 13 oktober het eten organiseren. Natuurlijk zorgen we voor iets lekkers. In de volgende praatpaal zal komen te staan hoe jij je kan opgegeven. Dus vergeet het niet!