Valto E5 – ODO E5 (4-12)

Hoi E5 kanjers,

Wat hebben jullie je best gedaan zeg! Met een eindstand van 4-12 viel er genoeg te juichen qua doelpunten, maar er ik werd net zo blij van de mooie aanvallen en het goede verdedigen dat jullie gisteren lieten zien. Valto kon vaak de bal maar moeilijk naar elkaar overspelen en dat kwam echt doordat jullie zo goed op je tegenstander letten én je hand er bij houden. Zo maak je het je tegenstander moeilijker om te gooien en te vangen en konden jullie veel ballen onderscheppen. En als je zelf de bal hebt, kun je ook zelf schieten 🙂 En dat hebben jullie dan ook veel gedaan. Het meest knap vind ik dat jullie allemaal meerdere keren hebben kunnen schieten, omdat jullie heel goed samen speelden, super knap hoor! Het vrijlopen (eigenlijk vrijrennen :-)) ging ook steeds beter, dat komt vast omdat we hier donderdag op getraind hebben door eerst naar de paal te lopen en daarna weer terug. Jullie doen dit regelmatig, prima! Nu er nog op letten dat je altijd in beweging bent, want dan kun je de bal altijd ontvangen. Gaat de komende weken vast ook goed komen en dan hebben jullie sinds het begin van dit seizoen al zoveel geleerd, erg leuk om te zien!

Tot volgende week!

Groetjes, Ronald