Fortuna/Delta Logistiek F1 – ODO F1 (6-7)

Op naar Delft om tegen Fortuna te strijden. De vorige competitiewedstrijden hadden wij dik gewonnen, maar tegen Fortuna zou het een lastige wedstrijd worden. Tijdens een oefenwedstrijd werd al gezien dat beide ploegen goed aan elkaar gewaagd waren. Dat bleek ook in de wedstrijd. Ondanks een 1-0 achterstand wist Emma al snel de 1-1 te maken. Daarna liepen wij een beetje uit toen Feline en Emma nog een keer scoorde. Ook fortuna wist een gelijke stand te maken en werd het 3-3. Over en weer werden er doelpunten gemaakt. Uiteindelijk wisten Benjamin, Lieke en Thijmen weer te zorgen voor een voorsprongetje (4-7). Hierdoor werd de superspeler van Fortuna in gezet. Tijdens de rust werden nog benodigde tactieken door coaches uitgebeeld met legoblokjes. Emma die kreeg een bijzondere taak om niet 1 maar 2 spelers te verdedigen. Het werd wel heel spannend toen Fortuna nog een paar keer scoorde. Gelukkig kwam het eindsignaal en had ODO deze spannende wedstrijd gewonnen met 6-7!!! Iedereen weer gescoord, snel gespeeld en samen gestreden naar de overwinning. Moe en voldaan terug naar ODO.