Dijkvogels E1 – ODO E2 (9-5)

Benieuwd was ik vandaag vooral hoe het team, nu helemaal compleet, zou spelen. En of we een beetje bijgeleerd hadden van de eerdere wedstrijden en op de trainingen.
Met Minke vandaag als vaste speler en de anderen elk 10 minuten eruit, liepen we toch wel snel tegen een achterstand op. Dijkvogels, een duidelijk 2e jaars E team, is minder fel op de bal dan Avanti maar wist het ons moeilijk genoeg te maken. Eigenlijk dezelfde fouten als tegen Avanti: niet goed genoeg vrijlopen, niet uitstappen en niet echt naar iemand van ODO gooien (..). Daardoor kreeg Dijkvogels meer balbezit en kansen. En zij hadden zeker in de 1e helft niet veel kansen nodig. Wat wel al weer beter ging is het terug verdedigen met de blik op de bal en de rug naar de tegenstander. Hierdoor werden er behoorlijk wat ballen onderschept! Ook was jullie inzet weer helemaal goed, van de 1e tot en met de laatste minuut gingen jullie ervoor en geloofden jullie er in! Het scoreverloop leek in jullie voordeel maar helaas stokte het op 4 doelpunten verschil. Volgende week thuis tegen dezelfde tegenstander….we gaan er deze week weer hard aan werken op de training, ben benieuwd wat jullie dan op zaterdag laten zien!

Tot dinsdag,

Rob en Sam