Juni is… Smaak & Meer Beachkorfbal Maand!

Nog één week tot het Smaak & Meer Beachkorfbal Toernooi

Op zaterdag 30 juni organiseren we het Smaak & Meer Beachkorfbal Toernooi. Vanaf 14.00 uur zijn er wedstrijden voor teams uit de senioren en junioren, waarbij we zo veel mogelijk poules maken op basis van leeftijd en sterkte van de ploegen. We spelen beachkorfbal in de variant met 2 dames en 2 heren, dus minimaal 4 dames en 4 heren is aan te raden. Mix&match, vergeet vaststaande structuren als lidmaatschappen, verenigingen, competitieteams en leeftijden! Na de wedstrijden is er voor wie wil een heerlijke maaltijd en een afterparty. Schrijf je team nu in .

Bericht  van 17 mei:

We schreven al dat we in juni gaan Beachkorfballen, maar omdat de besprekingen met de sponsor nog niet waren afgerond konden we de naam nog niet noemen. Deze week bereikten namens ODO Jan Eijgermans en Rob van der Hak overeenstemming met Jeroen Klop van taverne & cateraar Smaak & Meer over een meerjarige sponsoring van onze zomerse beachkorfbal-activiteiten. Onderdeel van de set van afspraken is dat Smaak & Meer naamgever wordt van het toernooi en voorafgaande beachkorfbal-avonden.

Ook hebben we nog meer flexibiliteit toegevoegd voor de deelnemende teams. Klik hier voor meer info over het Smaak & Meer Beachkorfbal Toernooi op 30 juni en de meerdere Smaak & Meer Zomeravond Beachkorfbal avonden.