ODO Beachkorfball Series 2018

We gaan het toch anders doen en anders noemen ๐Ÿ˜‰


ODO organiseert in juni 2018 de allereerste Beachkorfball Series 2018 op onze mooie beachvelden. Een serie van 4 wedstrijddagen waarin een onderlinge competitie wordt gespeeld tussen samengestelde teams, waarbij teams een grote vrijheid hebben om aan te geven welke wedstrijddagen zij van de partij zijn. Onder een lekker muziekje is er strijd in onze strandbak met na afloop een lekkere Desperados of een ijskoud Raketje. Gezelligheid moet, fanatisme mag ๐Ÿ˜‰ De avonden zijn op woensdagavond 6, vrijdag 15 en vrijdag 22 juni. Het slotstuk is de finale-dag op zaterdag 30 juni waarbij we ook een BBQ en een aansluitend feest organiseren.

Geef nu je team op voor de ODO Beachkorfball Series 2018. Beachkorfball wordt gespeeld met 2 dames en 2 heren met onbeperkt doorwisselen, dus minimaal 4 dames en 4 heren is aan te raden. Mix&match, vergeet vaststaande structuren als lidmaatschappen, verenigingen, competitieteams en leeftijden!
Voor deelname aan het klassement van de ODO Beachkorfball Series kies je minimaal 3 van de 4 speeldagen. Je kan er ook voor kiezen alleen op de finaledag mee te doen.
Geef een voorzichtige inschatting van het niveau van de ploeg en we laten jullie het programma zo snel mogelijk weten! Per wedstrijdavond speel je minimaal 2 wedstrijden van 15 minuten, we hopen op meer.

Schrijf je team nu in!

Deelname is vanaf de junioren en de deelname is gratis. We streven ernaar poules onder te verdelen in niveau en leeftijdsklasse.

En no worries. Bij slecht weer gaan we niet naar het strand en dus spelen we ook geen beachseries ๐Ÿ˜‰

Groet, Jaap
Jaap van Vliet
06-24272330