ODO F1 – ONDO (G) F1

Zaterdag was alweer de laatste wedstrijd van het seizoen. Voor ik denk de 7e keer tegen ONDO, inclusief oefenwedstrijden. 5x verloren, 1 x gelijk. Wat zou het mooi zijn, als we ze toch nog 1 keer kunnen pakken? IN de zaal waren we 1x heel dichtbij, maar was het geluk niet aan onze kant en verloren we een beetje oneerlijk met 1 doelpunt verschil. Zaterdag gaf ik er geen cent voor; F1 was voor de wedstrijd vooral bezig met naaktslakken en wormen, die over het veld kropen. Maar blijkbaar was dat een goede afleiding, want iedereen was behoorlijk zenuwachtig. Ondo begon gewoon weer sterk en speelde een aantal mooie diepteballen. Gelukkig wist F1 steeds beter die diepteballen te verdedigen en kon blijven aanhaken. In de 2e tien minuten werd het toch 3 verschil, 4-7 en later 5-8 en mocht de super speler meedoen. Daardoor kon ODO aan blijven haken en was het 7-9 met rust. In de tweede helft bleef ODO aanhaken en konden we de laatste 10 minuten beginnen met een stand van 9-11. Toch wist ONDO als eerste weer te scoren 9-12. Maar de laatste 5 minuten ging ODO helemaal los! 5 doelpunten in 5 minuten, Eindstand 14-12 (knkv app zegt 15-12, maar volgens onze app bleven we steken op 14 doelpunten). Heel F1 plus aanhangers stonden te springen en te juichen! Wat een wedstrijd om het seizoen mee af te sluiten! Juliette, Minke, Romae, Duncan en Frodo, heel knap hoe jullie zo kunnen blijven vechten en doorgaan. Het was een echte team prestatie!

Een super trotse coach, die nog steeds zit te glimjuichen!