KVS/Maritiem F2 – ODO F3

Heerlijk weer en dan spelen op zo’n mooie lokatie in Scheveningen bij KVS. Helaas zijn Merel en Bart er niet bij, maar de rest van het superteam is aanwezig! Feline was er al voor haar ‘thuis’ wedstrijd.
Emma opent de score. Na 2 ballen van KVS tegen de korf na isODO die continu in de aanval is. Dit resulteert in een 0-2 door Thijmen. ODO blijft de aanvallende ploeg. 0-3 Youp. Helaas scoort KVS net voordat de eerste 10 minuten afgelopen is. Na de rust is KVS die 3-2 maakt. KVS is nu de ploeg die aan de bal is. Hun wissels hebben goed uitgepakt; ze hebben ook keuze uit 7 spelers. En dan wordt het zelfs 3-3. De ploegen zijn nu meer aan elkaar gewaagd. Rust. Tjerk voelt zich niet 100% en gaat weer aan de kant. Mooie afstandsschot van Thijmen die raak is; 3-4. En dan wordt het 4-4 ondanks dat ODO nu wat sterker is. 5-4. Het spel wordt even stil gelegd ivm een blessure bij de tegenstander. De laatste 10 minuten speelt KVS volledig met dames. Er wordt continu aangevallen door KVS en dan wordt het 6-4. 7-4 en Youp komt er in als superspeler. Toch wordt het 8-4 en dat is dan ook de eindstand. Het doelschieten wordt wel gewonnen met 2-5. Verloren, maar wel voldaan wordt er weer afgereisd naar Maasland.