Opening accommodatie: Jeugdleden in de hoofdrol

Hoi jeugdlid van ODO!

Nu ons nieuwe multifunctioneel gebouw met materiaalopslag, EHBO en verzorgingsruimte, een bespreekruimte en toiletvoorziening voltooid, is het tijd om de gehele vernieuwde accommodatie officieel te openen. Aanstaande zaterdag 21 april openen we in aanwezigheid van de wethouder, politiek, sponsors en aannemers de succesvolle combinatie van het nieuwe gebouw, vernieuwde kunstgrasvelden en ons nieuwe beachveld.

Dat willen we groots doen. Groots in de vorm van een héél groot blauw-wit lint om de accommodatie heen. En groots door het met een heel groot gedeelte van onze jeugdleden samen te openen.

Hoe gaan we dat doen? Om het hele grote lint staat om de meter een jeugdlid in ODO tenue, en alle jeugdleden tellen om de beurt in estafette af tot 0. Op 0 knippen we het lint door en is de accommodatie officieel geopend.

Vanaf hoeveel meter we aftellen hangt af van hoeveel jeugdleden er komen. Iedereen ‘telt’ mee bij ODO: jij komt toch ook? Als je komt verwachten we je na de wedstrijd van ODO 1 (17.15 uur) bij onze nieuwe gebouw, vanaf waar jullie op je plaats langs het lint worden gezet.

Het wordt schitterend weer zaterdag, dus neem je ouders, broers, zussen en vrienden mee. De wedstrijd van ODO 1 begint al om 16.00 uur. Als jullie na de opening gezellig mee Kibbeling mee willen eten kijk dan op bit.ly/odo21april

Tot zaterdag! Groet, Jaap

06-24272330 | Jaap van Vliet