ODO E2 – Vriendenschaar (B) E2 (12-4)

Vandaag weer compleet….Noor met een handje die nog wat pijn deed, Ciara nog wat last van de lente disco (..), Pien af en toe last van haar voet…..
Ik heb er verder niks van gemerkt (op Pien die vlak voor tijd echt niet meer kon). weer een hele leuke wedstrijd trouwens… ik had vooral het gevoel dat jullie de wedstrijd van het begin tot het eind onder controle hadden! Er werd weer veel pressie gezet waarmee we heel veel ballen onderschepten. Het samenspel zag er goed uit en er werden leuke aanvallen opgezet met soms hele mooie acties en zelfs doorloopballen. Ik stond te genieten langs de lijn! Een mooie afsluiting van de zaalcompetitie, waarin jullie op een hele mooie 2e plaats zijn geëindigd, als ‘beste van de rest’ achter koploper Fortuna.. Maar we hebben het ze moeilijk genoeg gemaakt!

Deze week gaan we weer het veld op! Tot dinsdag,

groetjes,
Rob