ODO F3 – KCR F3

Vandaag de eerste wedstrijd na de vakantie. We zagen 6 enthousiaste kinderen die er veel zin in hadden. Gelukkig was dat ook in de wedstrijd te zien! Wat gingen jullie goed! Vrijlopen, overgooien, onderscheppen en scoren. Door doelpunten van Youp en Emma en helaas 3 doelpunten van KCR was de stand na 10 minuten 2-3.

Jammer genoeg werd het na de minuut rust al snel 2-5, waardoor ODO er een superspeler in kreeg. Beide partijen konden scoren en door nog een doelpunt van Emma was de ruststand 3-6.

Vol enthousiasme gingen jullie na de rust door; achterstand mocht de pret niet drukken. In de 10 minuten na rust kregen jullie veel kansen, maar de bal wilde er niet in. Gelukkig was dat bij KCR ook zo. Nog 10 minuten te gaan met 3-6 als tussenstand.

Jullie gingen goed door en door een doelpunt van Feline werd het 4-6. De eindstand was 4-7. Goed gespeeld F3! Wat zijn jullie vooruit gegaan in de afgelopen maanden.