Dit is de week van het Sportplezier

Van 5 tot en met 11 maart staat sportbreed het sportplezier van kinderenweer centraal in de Week van het Sportplezier. ”Een mooie gelegenheid om als vereniging een activiteit te organiseren die bijdraagt aan plezier in en om het veld! ” Ook wij, als ODO, willen graag voor de derde keer van deze gelegenheid gebruik maken om een gezamenlijke activiteit met de kinderen, ouders en trainers te organiseren.

Wat gaan we doen? Op dinsdag 6, woensdag 7 maart gaan we voor elk team één keer een open training ouder-kind geven voor de  jeugdteams van de C t/m F. Alle ouders worden uitgedaagd om mee te trainen en hun korfbalkennis te vergroten en te testen! In plaats van op zaterdag aan de kant te kijken kunnen jullie nu, onder begeleiding van de trainers, actief aan de training deelnemen met jullie kinderen. Dat is niet alleen ontzettend leuk maar geeft ook meer inzicht in het korfballen zelf en wat er allemaal bij komt kijken. Houd tijd vrij in de agenda! Wij hopen natuurlijk op een hoge opkomst.

Onderstaand de tijden van de ouder kind trainingen:

Dinsdag 6 maart Lentiz sporthal
19:00-20:00 D1+D2+D3
Dinsdag 6 maart De Hofstede
17:45-18:45 E teams
18:45-19:45 C1+C2
Woensdag 7 maart   Lentiz sporthal
17:30-18:30 F teams

De tweede trainingen van de jeugd en de trainingen van de B-aspiranten, junioren en senioren zijn op de normale tijden. De Kangoeroe Klup heeft de ouder-kind training reeds gehad.