ODO E2 – Avanti (P) E3 (13-6)

De uitwedstrijd tegen Avanti was heel erg spannend en leuk, en ook deze wedstrijd was het weer erg leuk! De teams zijn goed aan elkaar gewaagd.
Vandaag hadden we een kleine wijziging in de 2-tallen aangebracht. Dit pakte goed uit in de wedstrijd. In het begin weer even wennen maar al snel namen we de leiding en stonden dat niet meer af. Ik was bijzonder trots op de druk die jullie de hele wedstrijd konden uitoefenen op de tegenstander, zodra zij de bal hadden. Ze wisten af en toe niet meer hoe ze het hadden en jullie kregen daardoor keer op keer weer de bal terug voordat zij konden aanvallen. Bij rust hadden we een voorsprong van 8-4 en na rust werd dat langzaam uitgebouwd. Met soms hele mooie aanvallen, en verre schoten. En, iedereen heeft weer gescoord…..Einduitslag 13-6!