ODO F2 – ONDO (G) F2

Hoi allemaal,

Vandaag moeten we thuis tegen ondo spelen.
We moesten al vroeg in de sporthal zijn.
Gelukkig was iedereen goed wakker, en Fleur maakte het eerste punt al heel snel. Ook de 2-0 was er snel, daarna werd het weer spannend gemaakt door ondo en werd het 2-2. Daarna maakte Fleur er weer 3-2 van.
Toen werd ondo denk ik goed wakker en werd het snel 3-6,,toen mocht Robin invallen als superspeler. Eva maakte er 4-6 van en mocht de superspeler er weer uit. Maar binnen een paar tellen had ondo er weer één gemaakt en moest ze er weer in. In de tweede helft ging het snel en maakte ondo een hoop punten. Tussen door maakte Tijn en ik nog twee mooie doelpunten, maar helaas had ondo een grote voorsprong. Eva maakte het laatste doelpunt van de wedstrijd en de einduitslag is 7-18 geworden! Iedereen was moe en uitgeput, we hebben goed ons best gedaan!
Volgende week moeten we weer thuis tegen Excelsior.
Groetjes Benjamin

Ps volgende week mag Robin een stukje schrijven.