ODO F2 – Valto F2 (15-4)

We moesten vandaag om 8.30 verzamelen voor de thuiswedstrijd tegen Valto. Vorige week hadden we ook tegen Valto gespeeld en met 7-4 gewonnen.
Om dit resultaat minimaal te evenaren had Jenny ons een aantal opdrachten meegegeven. We moesten goed uitstappen met overspelen, dicht bij de tegenstander verdedigen en bij de korf goed vrijlopen. We begonnen erg goed. Het vrijlopen en overspelen ging heel goed. Het enige wat nog niet zo goed lukte was het scoren. Pas de achtste poging leverde een doelpunt op van Thijn. Ook liet Valto zich af en toe van zijn goede kant zien en wist tot 2-2 bij te blijven. Wat daarna gebeurde schijnt alles te maken te hebben met het eten op vrijdagavond: BOERENKOOL MET WORST! Dit had Thijn namelijk gegeten en na veel missers in de eerste tien minuten, was daarna alles raak wat hij richting de korf gooide. Benjamin, Robin, Fleur en Eva hadden goed in de gaten dat Thijn vandaag niets zou missen en wisten hem iedere keer in een goede scoringspositie te krijgen. Nadat Thijn de eerste 8 doelpunten voor Odo had gemaakt, vond Fleur het wel genoeg en besloot om ook te gaan scoren. Uiteindelijk was de einduitslag 15-4 voor Odo met 12 treffers van Thijn en 3 van Fleur. Opdracht voor vrijdag:
Allemaal boerenkool met worst eten zodat we op zaterdag een goede wedstrijd kunnen spelen tegen Dijkvogels. Groetjes Eva