ONDO (G) B4 – ODO B2 (3-3)

ODO B2,

Vrijdagmiddag werd mij gevraagd met jullie mee te gaan naar Ondo. Eerlijk is eerlijk, tussen alle bedrijven door kwam het niet héél lekker uit. Theoretisch was het echter allemaal wel precies haalbaar. En tsjaa… dan zeg je maar weer ‘gewoon’ ja.

Gelukkig had ik ja gezegd, want ik had dit niet willen missen. Na een toch wel dramatisch start (3-0 achter in 4 minuten) heb ik écht een onwijs leuke pot gezien. Acht spelers die er allen zijn/haar uiterste best hebben gedaan. Leuke aanvallen, rugkantballen, veel schoten en soms prachtige afvang-acties (Thijs in het bijzonder). Met een 3-1 in de rust was er nog zeker kans op winst. In de tweede helft werd het meer dan verdiend 3-3 na twee mooie schoten van Jelle. Met zoveel enthousiasme van Jelle moest het ook wel 3-3 worden. In de laatste minuten hadden we mooie kansen en waren we dichtbij, maar de winnende viel niet. Het enige kleine smetje op deze oprecht leuke middag. B2 ga zo door dit seizoen. Amber bedankt voor het aanvullen van het team.