ODO F1 – KCR F1

Vorig week speelde F1 tegen Ondo F1, 1 van de beste ploegen uit de poule. In de rust stonden we ineens al 11-3 achter, dat was even schrikken. De tweede helft ging het gelukkig een stuk beter. Weliswaar met een superspeler in het veld, maar daardoor konden we goed oefenen met vrijlopen en op tijd gooien. Eindstand 14-8, dus tweede helft prima prestatie! Afgelopen zaterdag kwam KCR op bezoek, waarvan we uit 15-6 hadden gewonnen. Maar dat zegt niet direct, dat deze wedstrijd weer 15 doelpunten gescoord zouden worden. Het belangrijkste was goed vrijlopen en op tijd gooien. En vooral in de handen gooien en weinig fouten maken. Op de training hadden we ook even kort geoefend op doorloopballen aangeven, goed meestappen en de bal meegeven. En ja hoor Juliette scoort gewoon even 2 doorloopballen op super aangeven van Romae. Toen was de wedstrijd al geslaagd wat mij betreft, maar moesten er nog 30 minuten worden gespeeld. De doelpunten waren erg schaars. Wel werden er veel kansen gecreëerd, maar de bal wilde maar niet door de korf. Gelukkig lukt het de laatste 10 minuten wel, Duncan was los, en werd het nog 13-1. Speciale melding voor Romae die alle ballen stond af te vangen bij de kort en vervolgens anderen liet scoren. ‘S avonds waren we team van de week, waar Minke liet zien dat ze ook op de hoge korf kan scoren! En Minke ontdekte ook, dat ze bij ODO 1 ook uitstappen om de doorloopbal aan te geven!