Excelsior (D) E2 – ODO E2 (7-7)

Vandaag de 1e zaalwedstrijd tegen een bekende tegenstander….Op het veld 1x uit wonderbaarlijk toch nog gewonnen en thuis ruim. Maar we beginnen gewoon weer op nul….Vandaag voor het eerst met Naomi erbij! We gaan in de competitie elke wedstrijd in met 1 2-tal dat de hele wedstrijd speelt, en de 2 andere 2-tallen vallen om de beurt 10 minuten in.
Qua speelminuten en beleving mooi verdeeld maar ook wel een beetje onrustig. Vandaag waren jullie niet allemaal scherp bij de les. Zodra Excelsior de bal kreeg zetten we wel druk maar niet heel fel; daardoor kon Excelsior toch in balbezit blijven en ook rond de korf lieten wij ons verrassen door niet op te letten bij het verdedigen. Ook de fopbal, daar moesten jullie nog aan wennen. En we kregen wel heel veel kansen maar ook daarvan werden er niet heel veel benut (behalve Pien dan, die had het vizier wel heel erg scherp staan vandaag). Al met al kwam Excelsior daardoor met 3-1 en 4-2 voor. Daarna lukte het ons wel weer om dichterbij te komen en zelfs voor te komen. Uiteindelijk een gelijkspel, over de hele wedstrijd wel terecht. We gaan weer hard trainen meiden!!

Rob