Stem op Kees als Clubheld van de Amateursport

ODO heeft Kees van der Vaart genomineerd in de verkiezing Clubheld van de Amateursport. De combinatie van de omvang en diversiteit van zijn vrijwilligerstaken en de inventiviteit waarmee deze worden uitgevoerd zijn voor ODO absoluut de belangrijkste redenen voor de nominatie. Binnen ODO is oud-voorzitter van de vereniging Kees momenteel actief als vrijwilligerscoördinator en als voorzitter van de Stichting ODO Accommodaties speelt hij een cruciale rol in de het beheer en recente renovatie van ons complex. Kees was begin jaren negentig de persoon die als eerste het beheer van de accommodatie van de gemeente naar de stichting verschoof. Dit pionieren van het eigen beheer en de daarbij horende verantwoordelijkheid is momenteel uitgegroeid tot de standaard voor alle verenigingen in de gemeente. Ook in de organisatie van het Oud-papier, dat Kees tot op de dag van vandaag coördineert, was het door Kees’ toedoen dat er kraakwagens geïntroduceerd werden (in plaats van aanhangwagentjes achter personenauto’s). Dat scheelt ODO en MVV veel tijd en kromme ruggen.
Naast zijn werkzaamheden voor ODO is Kees ook een drijvende kracht achter de buurtpreventie Maasland, alwaar hij ook voorzitter is. En zo maakt de buurtpreventie dan weer gebruik van de ODO kantine voor trainingen, want Kees is uitgesproken voorstander van het zoveel mogelijk delen van de voorzieningen met zo veel mogelijk maatschappelijke organisaties. Tijdens de bouw van de Lentiz sporthal sprak Kees namens de Stichting ODO Accommodaties met de school af dat zij op de ODO-velden mogen sporten en de stichting de verhuur regelt van de Lentiz sporthal aan ODO en andere sportverenigingen.
Tot slot is Kees voorzitter van de stichting Klein maar dapper Maasland. De stichting heeft ten doel om minderbedeelden in Maasland te ondersteunen, in het bijzonder de jeugd en senioren, alsmede lokale culturele projecten en initiatieven in Regio Maasland te financieren en te ondersteunen. Momenteel zijn er vanuit die stichting ideeën om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een perspectief te bieden door ingezet te worden voor het onderhoud van de ODO kantine.

We hopen de veelzijdigheid, de omvang en de inventiviteit voldoende uiteengezet te hebben om u er van te overtuigen om op Kees te stemmen. Hij verdient het! En als Kees het verdient, dan verdient ODO mogelijk ook de 10.000 euro die aan deze prijs verbonden is. Kortom, Stem Op Kees 👉 bit.ly/StemOpKees !

Namens het bestuur, Jaap