ODO F3 – Dijkvogels F3

Vandaag al weer de 5de wedstrijd van het seizoen en de tegenstander was Dijkvogels! Het was natuurlijk wel spannend, want we staan bovenaan en we hadden tegen de Dijkvogels al eerder dit seizoen met 0-7 gewonnen! De opkomst was met Tjerk, Eva, Thijmen en Emma prima en als extra man hadden we gelukkig Tijn. Die had er wel zin in als opwarmer, want die speelde hierna nog met de F2 voor het kampioenschap! Super fijn dat je er was Tijn!

De wedstrijd begon en de intenties waren direct duidelijk. ODO had er zin in en zocht al snel de korf. We waren veel aan de bal en het overspelen ging ook goed. Er werden wat schoten gelost op de korf, maar hij wilde er maar niet in en dan gebeurt het natuurlijk aan de andere kant. Net voor de eerste time-out scoorde Dijkvogels en net na de time-out scoorde ze de 0-2. Dat was genoeg dacht Eva en ze scoorde nog in de eerste helft de 1-2 en in de tweede helft maakte ze ook de 2-2. Super gedaan! Even was er onoplettendheid bij ODO en direct was het eerste schot van Dijkvogels weer raak, 2-3. Net na de 2de time-out maakte ze ook nog 2-4. Het regende inmiddels, maar dat deerde inval coach Barbara niet en bleef enthousiast de spelers coachen. Ook de supporters moedigde flink aan en ODO pakte de draad weer goed op. Er werd goed verdedigd en ook de vrije speler gezocht. Dit werd gelukkig beloond met een goal van Emma, 3-4. Kort erop maakte Emma ook de 4-4, zou het dan toch kunnen.. Het spel ging op en neer en aan beide kanten werden geschoten op de korf. Dijkvogels pakte helaas weer de leiding, 4-5, maar 2 minuten voor tijd maakte Emma de gelijkmaker, 5-5! Nog een aanval van ODO in de laatste secondes betekende bijna de overwinning, maar een snelle tegenaanval van de Dijkvogels werd ons bijna fataal. Een worp in de laatste seconde bleef gelukkig stuiteren op de rand van onze korf en viel er gelukkig niet in! Eindstand 5-5 en super goed gespeeld door het hele team. De trainingen werpen hun vruchten af en in vergelijk met een paar weken geleden wordt er echt al leuk gespeeld. De spelers hebben er ook plezier in, dat straalt er vanaf! ONDO had gelukkig gewonnen van Valto en dat betekent dat we nog steeds bovenaan staan. Volgende week kunnen we voor het kampioenschap gaan! Dan spelen we om 9:00uur thuis tegen de nr. 2 Valto. Dus kom tot zien!