ODO F2 – Valto F2

Hallo kampioenen!
Een belangrijke wedstrijd vandaag. Als we deze winnen zijn we kampioen! Na eerst nog even de F3 aangemoedigd te hebben , was het tijd voor onze wedstrijd. Helaas zijn Robin en Benjamin er vandaag niet. We kregen hulp van Frodo, Juliette en Eva.
De eerste tien minuten gingen we gelijk goed van start! Binnen een minuut zat de eerste bal in de korf. En daarna bleef iedereen de korf goed vinden. Al snel kwam de super speler van Valto erbij. Maar dat maakte ons niet uit, ondanks dat Valto ook nog een paar keer heeft gescoord en het hard ging regenen hebben we totaal 20x gescoord.
We zijn dus KAMPIOEN!
We hebben mooie bloemen gekregen, een prachtige taart en een nog mooiere medaille. We hebben het kampioenschap met al onze invallers, maar helaas zonder Robin en Benjamin gevierd. Groetjes, Fleur