ODO A1 – HKV/Ons Eibernest A2 (13-19)

Zaterdag hadden we een wedstrijd tegen HKV. Van tevoren werd verteld dat we het lastig zouden krijgen, omdat zij zouden probeerden ons uit ons spel te halen. We moesten dus vooral ons eigen spel blijven spelen en ons niet gek laten maken. We begonnen de eerste helft goed en stonden na een minuut al op een 1-0 voorsprong. HKV scoorde alweer snel daarna en het ging erg gelijk op de eerste 20 minuten. Het laatste kwartier van de eerste helft zakten we in, omdat we ons wel gek lieten maken door hun en daardoor zelf fouten gingen maken. We gingen de rust in met een 9-11 achterstand. In de rust werd gezegd dat we meer zonder bal naar binnen moesten gaan en ons echt niet gek laten maken door hun spel. Twee punten verschil zegt nog niks, dus we gingen weer positief het veld in. In de tweede helft scoorden wij erg moeizaam. Veel kansen werden niet afgemaakt of afgekeurd. Bij HKV scoorden ze wel waardoor zij verder uitliepen. Uiteindelijk een eindstand van 13-19, helaas. Alle reserves bedankt. Deze week weer lekker trainen en zaterdag knallen tegen Meervogels! Dan mag Niels een stukje schrijven.