Van de voorzitter: Gedonder ⚡

Het was een dag van extremen afgelopen zaterdag, veel regen en onweer in de morgen, en een heerlijk zonnetje waarin ODO 4 een eclatante 25-18 overwinning aan de toegestroomde terrasplakkers liet zien.

Een toeschouwer maakte complimenten dat ‘het bestuur’ kordaat had gereageerd bij het onweer in de ochtend. Ikzelf zat in Dordrecht, maar navraag leverde op dat Bram Hanemaaijer iedereen naar binnen had gestuurd toen het ging onweren. Nu zal er niet altijd een bestuurslid aanwezig zijn, maar wel altijd iemand met gezond verstand. We houden, of het nu een wedstrijddag betreft of een trainingsavond, altijd de norm aan dat we naar binnen gaan bij onweer als het onweer dichterbij dan 3km is. Als vuistregel hiervoor geldt dat er dan minder dan 10 seconden moet zitten tussen bliksem en donder. In plaats van naar binnen in de dug-out schuilen is het domste dat je kunt doen.

Dat is gelukkig alles voor wat het gedonder voor deze week 😉 Ik hoop u allen aanstaande zaterdag te zien bij de opening van de nieuwe velden, in een stralend zonnetje als het meezit…

Groet, Jaap
Jaap van Vliet
06-24272330