ONDO (G) F4 – ODO F2

Hallo toppers van de F2!
Vandaag moesten we tegen ONDO. Het regende heel hard heel de ochtend, maar toen we gingen spelen begon de zon te schijnen. Robin was er helaas niet, maar gelukkig wilde Bo met ons meedoen:) We begonnen heel goed en al snel stond het 0-3 voor ODO waardoor er een superspeler bij ONDO inkwam. Gelukkig waren jullie zo goed dat er nog veel meer gescoord werd! Er werd alleen wel heel veel mis geschoten, maar daar hebben we het niet over;) In de rust was het 2-6. We hadden afgesproken dat we gingen proberen om snel over te gooien: 1, 2, 3, stap en gooi! Hierdoor kwamen jullie heel snel vrij bij de korf! Ook hadden we afgesproken dat als je gescoord had, dat je dan best wel mocht juichen:) We gingen voor de 10 doelpunten, maar het werden er nog veel meer! 14 uiteindelijkšŸŽ‰. Het waren zoveel doelpunten dat Fleur niet eens meer wist hoeveel ze er geschoord had. Het leukste van de wedstrijd was volgens Benjamin dat we hadden gewonnen! Japie de mascotte heeft ook deze week weer geholpen. Komende week gaat we weer goed trainen zodat we as zaterdag weer kunnen winnen! Tot in het veld en langs de lijn, groetjes Jenny