ODO F1 – Dijkvogels F1 (14-8)

Vorige week tegen Meervogels was het duidelijk dat het heel belangrijk is, om goed uit te stappen, met links en rechts te gooien, en voor iemand uit te gooien of aan de zijkant. Heel veel dingen waaraan je tegelijk moet denken bij overgooien! Deze week hebben we dan ook veel getraind op deze dingen. En wat gaaf, als het dan zo goed gaat in de wedstrijd. Een aantal keer (misschien moet ik zeggen: vaak) werd er heel snel doorgegooid en ik kon zelfs een halve molen ontdekken! Wat gaaf! Door het goed kijken, goed en snel gooien (met rechts en links!!!) kregen we flink veel kansen. De doelpunten waren aardig verdeeld. Alleen Juliette kwam niet tot scoren, maar Juliette heeft wel een echte doorloopbal genomen!!! Verdedigen kan nog beter, maar dan hebben we tenminste nog wat om op te trainen.

Tot op trainen!

Jakomijn