ODO F2 – Twist F1

Hallo allemaal,

Vandaag was de eerste echte wedstrijd voor ODO F2. We hebben de afgelopen 2 weken al veel getraind en het beloofde een leuke wedstrijd te worden. De zon scheen heerlijk en er werd voor het eerst op het nieuwe kunstgras gespeeld. Voor we begonnen hebben we in de kleedkamer nog even doorgenomen hoe je het best kan gooien: bal op je hand, stap uit met je voet, wijzen waar je naartoe wil gooien en duw de bal weg.

We waren vandaag met 5 super spelers: Tijn, Fleur, Benjamin, Robin en Eva. Daarnaast hebben we ook een mascotte: Japie! (naar de voorzitter, credits voor Tijn) šŸ˜‰

De wedstrijd begon heel goed! Er werd al heel snel gescoord door Tijn: 1-0 voor ODO. Hierna scoorde Twist 2x achter elkaar en stonden we 1-2 achter. Maar jullie lieten je niet uit het veld slaan en scoorde daarna zelf nog 2x! šŸ˜€ Het was een zware wedstrijd, maar jullie konden in de rust even goed uitrusten voor de laatste 20 minuten. Het overgooien ging heel goed, en bij het vrijlopen keek iedereen goed naar de bal waardoor er snel overgegooid kon worden. In de verdediging stond iedereen snel bij zijn tegenstander, waardoor Twist moeilijk kon schieten. We onderschepte de bal en hij ging snel van Fleur, zo naar Robin, naar Eva, naar Tijn, en naar Benjamin, die hem er van ver inschoot. Nu stond het 4-2. Snel hierna scoorde Fleur ook nog: 5-2! Dit betekende wel dat er een superspeler van Twist in kwam. Dat was wel even wat moeilijker. Maar jullie hielden het goed vol. Eva mocht de laatste 10 minuten nog even uitrusten, want 1,5 wedstrijd is toch wel veel voor een nieuw F-je. Twist scoorde nog 1x: 5-3. Jullie hebben het heel goed gedaan: 5x gescoord! Na de wedstrijd heeft Robin nog getrakteerd, een lekkere beloning voor de goede wedstrijd!

Komende week gaan we weer trainen om nog beter te worden en maken we een mooie teamfoto! Tot woensdag, Jenny.