INTAKE1718 | Isa Vreugdenhil

In de reeks INTAKE1718 maken we kennis met de selectiespelers van het komende seizoen 2017-2018. Vandaag spreken we Isa Vreugdenhil.

Foto: Mieke van Leeuwen

Hey Isa, hoe verloopt je eerste seizoensstart in de senioren?
De eerste oefenwedstrijd was zwaar. Dit kwam vooral omdat Noor en ik niet getraind hadden, omdat we nog op vakantie waren. Gelukkig hoefde ik maar een halve wedstrijd te spelen, wat al lang zat was. Het was allemaal weer even wennen maar wel was het leuk om weer te korfballen.

Had je zo lang niks gedaan dan?
Eeeeh deze vakantie ben ik 2 keer op vakantie geweest! Eerst ben ik een weekje naar Mallorca geweest met onder andere Noor en nog een paar vriendinnen. In Mallorca kwamen we Daphne ook nog gezellig tegen. We hebben veel gefeest, gedanst en in de zon gelegen. Toen ik thuiskwam moest ik wel even een weekje bij slapen ? Later ben ik met mijn ouders en Noor nog naar Frankrijk en Spanje geweest. Het was een sportieve, maar ook wel relaxte vakantie. We hebben veel gewandeld en vooral de verkeerde route, ook hebben we bergop gefietst, maar we hebben ook lekker aan het strand gelegen en van de zon genoten.

Ga je dit jaar ook een team trainen geven?
Dit jaar ga ik met Daphne Wierda de E1 coachen/trainen. Het is voor mij een uitdaging, omdat ik nog niet zo veel ervaring heb en het best een drukke groep meiden is. Het is voor de meiden belangrijk om dit jaar veel te leren en dat ze met plezier naar de korfbal komen, hier gaan wij dus ook alles aan doen. Wij kunnen ook nog wat van de meiden van E1 leren, zij hebben al een yell: “yell, yell, yell, de tuttenbellen winnen wel!!”. Misschien ook wat voor de selectie 😉

We merken het zaterdag wel Isa 🙂