KVS/Maritiem E4 – ODO E4 (5-6)

Hallo lezers,

Gisteren was het een best wel spannende dag voor de E4. Want ze moesten de kampioenswedstrijd spelen tegen de nummer 2 uit bij KVS. Het kon dus zo zijn dat wij wonnen en kampioen werden maar dat kon ook bij KVS.

Een goed sfeertje, een heerlijk zonnetje, publiek en blije kinderen. We gingen er met zijn alle voor!

In het begin van de wedstrijd zag je dat we nog moesten wennen aan de warmte en de tegenstander. Snel omschakelen bij de counter en telkens tussen de paal en je tegenstander blijven. Ook het gooien met je buitenste hand was van groot belang. De meiden van KVS zaten overal tussen!

Maar we lieten ons niet wegzetten en speelde fanatiek verder. In de 2e 10 minuten van de eerste helft waren we een stuk feller en zaten we echt in de wedstrijd. Ballen werder sneller overgespeeld en de insnij, afvang en schoten zagen er goed uit. De ruststand was 2-2…

Wat een spanning…. maar aan een gelijkspel hadden we genoeg!

In de tweede helft heb ik hele mooie aanvallen gezien en dat bracht ons telkens op een voorsprong! Alleen de spanning moest wel weg blijven want zodra je even niet mee ging met je tegenstander scoorde ze alweer.

Maar door mooie ballen van o.a Sanne en Pascalle op het einde wonnen we de pot met 5-6!!!

Wat waren we blij dat het gelukt was, want in de zaal waren we ook net 2e en nu staan we gewoon bovenaan 🙂

Jullie hebben laten zien dat jullie gegroeid zijn en als een echt team spelen. Iedereen was van groot belang 🙂

En ik denk Ruth… dat je spandoek en minion wel degelijk geholpen hebben 😀

Na de wedstrijd zijn we naar ODO gegaan om daar keihard te juichen, medailles te ontvangen en natuurlijk lekker taart te eten!