ODO 1 – DES (D) 1 (15-19)

Afgelopen zaterdag was het alweer tijd voor de laatste thuis wedstrijd van het seizoen. DES uit Delft was de tegenstander en in de uitwedstrijd tegen DES zijn we er aardig afgeschoten, wat vooral kwam doordat we rebound tekort kwamen. Deze week hadden we dus wat goed te maken. Met meer rebound in de ploeg begonnen we gretig aan de wedstrijd en was daar al snel het eerste doelpunt van ODO. DES liet niet lang op zich wachten en trok de stand snel weer gelijk. Na de eerste 10 minuten zakte wij een beetje in, en waren we niet meer heel scherp in de afronding.  Zo kon DES uit lopen, en stond het 4-7 met rust.
Na de rust waren we het even helemaal kwijt, de aanvallen waren matig en er vielen gewoon geen doelpunten bij ons. Verdedigend liet we onze tegenstander ook teveel vrij waar DES dankbaar gebruik van maakte. DES liep zo uit naar 4-12. Gelukkig kwam daar toch het moment dat we wel lieten zien wat we konden. Er vielen weer doepunten aan onze kant, en wel vier op rij. Wij geloofde er weer in, en hebben er uiteindelijk toch nog een wedstrijd van weten te maken. Er vielen nu wel meer doelpunten als in het begin, maar helaas konden we het gat niet meer kleiner krijgen dan vier doelpunten. Het werd tijd voor de publiekswissels. Lotte gaat ons helaas verlaten en gaat een nieuwe uitdaging aan bij Nieuwerkerk. Veel succes! Thijs gaat, na heel wat jaren in de selectie, een stapje terug doen.
Na de wedstrijd was het tijd voor de gezelligheid op het terras. Een heerlijke bbq, lekker drankje, zonnetje en als afsluiting een leuke pubquiz. Een leuke derde helft!
Volende week de laatste wedstrijd tegen de kampioen RWA, en tevens de laatste wedstrijd voor Patrick als onze coach. Laten we deze wedstrijd goed afsluiten en gewoon lekker winnen! Want dat moeten we kunnen!