ODO F3 – Nieuwerkerk F6 (6-6)

Vorige week zaterdag speelde Benjamin zijn eerste wedstrijd, dat was een oefenwedstrijd tegen Ondo. Dat was echt super leuk. F3 won die wedstrijd ook met 5-3 als ik mij  goed herinner. Afgelopen zaterdag stond de eerste competitiewedstrijd van het veldseizoen op het programma en mocht Tijn zijn eerste 10 minuten spelen (eerst moest er nog even proef gezwommen worden). Het was zo’n gave wedstrijd! Bo en Frodo wisten “gewoon” 2x te scoren en waren lekker bezig met ballen onderscheppen. Iets wat Juliette trouwens ook erg goed kan. Juliette wist alweer te scoren, super!!! Supertrots was ik op Robin, die langsrollende ballen van het veld wist te plukken! Benjamin deed het uitstekend in zijn tweede wedstrijd. En Tijn, speelde 10 minuten mee en scoorde gewoon meteen een doelpunt, geweldig! Eindstand een verdiende 6-6. Er had misschien meer ingezeten, maar de tegenstander verdiende ook een punt. En de wedstrijd was gewoon heel erg gaaf!