ODO C2 – Twist C2 (2-0)

ODO C2 – Twist C2

Hoi allemaal,

Vandaag moesten we tegen twist. Dit was de eerste wedstrijd van dit veldseizoen, dus we gingen positief de wedstrijd in.

Eerste helft: de eerste helft verliep redelijk goed. We hadden in de aanval veel kansen, maar ze gingen er maar niet in. In de verdediging  hielden we knap stand. Twist had ook kansen, maar die gingen er (gelukkig) ook niet in. De stand in de rust was dus ook, heel saai, 0 – 0

Tweede helft: de tweede helft ging in de verdediging moeilijker (aan het begin), want Twist was feller gaan spelen. Maar de verdediging hield stand en liet niks door. De aanval ging aan het begin van de tweede helft hetzelfde als de eerste helft. Maaarrr toen werden er 2 doelpunten gescoord!!! En het stond 2-0. Dit was ook gelijk de eindstand. In iedergeval een goed begin van de competitie?.