1 april: Saté met Nasi en Bami door De Doorlopers

Aanstaande zaterdag 1 april is de eerste competitiezaterdag en omdat ODO 1 thuis speelt is het tijd om een goede traditie weer uit zijn winterslaap te halen: de ODO-maaltijd! Deze keer is de organisatie in handen van De Doorlopers, de ODO-mannen die tegelijkertijd aandacht willen vragen voor hun deelname aan de Maaslandloop tijdens Sport en Spel.

In de poging zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel zal er naast de Saté-maaltijd met Nasi en/of Bami (7,50 – kinderen 2,50) additioneel aanbod zijn.

Inschrijven voor aanstaand weekend graag hier doen voor aanstaande donderdag. Noteer verder in uw agenda: 6 mei Essies Verse Vis en 20 mei Fred’s BBQ Festijn.

Pas op! U kunt uw maaltijd nog beter laten smaken!

Een groep ODO’ers (‘’de Doorlopers’’) gaat dit jaar mee doen met de Maaslandloop, tijdens Sport en Spel. Wij gaan 360 kilometer hardlopen in estafettevorm, voor het goede doel! Dit jaar is dat Dream4kids. Deze organisatie zet zich in om kinderen met een trauma een nieuwe, positieve start te bieden. Dit doen ze door unieke droomdagen te organiseren voor kinderen met een jeugdtrauma tussen de 6 en 12 jaar.

U kunt uw maaltijd nog lekkerder laten smaken en daarmee vooral óók het goede doel sponsoren! Kies daarom één of meer van onderstaande opties en geniet extra van uw maaltijd!

  • Een lekkere en prachtige ODO cupcaké, lekker bij de (gratis) koffie of thee na de maaltijd! (€ 1,50)
  • Twee overheerlijke speciaal biertjes, uiteraard passend bij het weer en met liefde geserveerd! (€ 6,00 per twee flesjes)
  • Twee overheerlijke glazen wijn naar keuze (€ 6,00 per twee glazen). Tijdens maaltijd kan keuze gemaakt worden uit:
    • L’origine du Sud Malbec:  Franse rode wijn, vol van smaak en kwalitatief één van de betere. Een Malbec met een zachte smaak(explosie!), tonen van pruimen kersen en bramen, houtgelagerd.
    • Caves d’Albret: Franse witte wijn die door iedereen als smakelijk wordt betiteld. Soepel en fruitig
    • Phebus, Argentijnse rosé wijn, Licht en droog van smaak

Tijdens en na de maaltijd kunt u besluiten het goede doel nog meer te sponsoren en uw smaakpapillen ook nog extra te verwennen. De flessen wijn en de cupcakes zijn op aanvraag extra te bestellen. Meer informatie krijgt u tijdens de maaltijd en wordt later gepubliceerd op onze facebookpagina!  www.facebook.com/doorlopers

Groet,

De Doorlopers (Martijn, Martijn, Bart, Alex, Patrick, Rick, Tim, Bram, Thijs, Lennart, Wouter, Daan, Max, Ian, Michiel, Thom, Mark)