Fortuna/Delta Logistiek D4 – ODO D1 (1-9)

Hee toppers!

Gisteren de wedstrijd tegen de nummer 2 Fortuna. Vorige keer hadden we het best lastig en wonnen we 8-4. Maar jullie zijn zowel aanvallend als verdedigend zo veel gegroeid!
Dit was ook te zien. Er was maar een ploeg die verdienden te winnen en dat waren wij. Ook Fortuna overklasten we deze wedstrijd. Ondanks dat we, met name de eerste helft, niet super goed speelden was het eenrichtingsverkeer.
De ruststand was dan ook 0-4. De 2e helft konden we veel beter. Dit gebeurde ook. De bal ging veel sneller rond waardoor er meer tempo in de aanvallen zat. Hierdoor creëerden we weer veel kansen. We wisten zelf nog 5 keer te scoren en lieten er maar 1 door. Helaas net geen 10.. Maar als je alle wedstrijden wint en een doelsaldo hebt van +99 kan je je een terechte kampioen noemen en laat je zien dat je toe bent aan een nieuwe uitdaging. Deze uitdaging verdienen jullie en gaan we dan ook aan. 1e klasse op het veld is niet niks maar ik denk dat jullie er klaar voor zijn.

Nog even op de training  de laatste puntjes op de i zetten en dan zijn we er helemaal klaar voor.