ODO F2 – Excelsior (D) F2

Hee toppers,

Vandaag stond de laatste wedstrijd van de zaal op het programma. Dit was ook direct de laatste wedstrijd met z’n alle in de F2. Sommige van jullie gaan naar de E5 of F1 en andere blijven in de F2.
Vooraf hadden afgesproken allemaal heel erg ons best te doen, omdat dit de laatste wedstrijd was van de zaal. Nou, dat hebben jullie laten zien zeg. Wat hebben jullie goed gespeeld, maar vooral ook heel goed samen gespeeld. We hadden afgesproken dat iedereen de bal gehad moest hebben voordat er geschoten mocht worden, dit zorgde ervoor dat er meer moest worden vrijgelopen en er beter gekeken werd naar wie er vrij stond om te schieten.
Wat was het een leuke wedstrijd om te zien en iedereen heeft een kans gehad om te schieten, harstikke goed!
Uiteindelijk hebben er wel 19 gescoord, super goed van jullie!

Het is leuk om te zien hoe iedereen vooruit is gegaan de afgelopen maanden.
Voor Brent, Ciara en Olivia is dit hun eerste jaar en wat is er een verschil met het begin van het seizoen. Toen jullie nog nooit een wedstrijd hadden gespeeld. Wat hebben jullie de afgelopen maanden veel geleerd.
Dan hebben we nog Duncan, Lotte en Tim jullie zitten al wat langer op de korfbal, maar ook jullie zijn vooruit gegaan. Jullie kijken beter naar je kansen en gooien en vangen gaat harstikke goed.

Het zaalseizoen is afgesloten en nu gaan we lekker naar buiten toe.
Aankomende week gaan we daarom alweer buiten trainen.

Tot dan!

Groetjes Celine en Willianne