ODO E3 – Achilles (Hg) E2 (5-4)

Kanjers van de E3 en beste lezers,

Vandaag mochten we spelen tegen de koploper Achilles E2. We wisten van tevoren dat dit lastig zou worden, want de vorige wedstrijd wisten zij te winnen van ons. We begonnen met een praatje. Hierin werd duidelijk dat we de dingen die we leerden bij de training bij deze wedstrijd konden laten zien, zoals het goed verdedigen of de lange bal erover heen. Dat wilde de trainer ook graag terug zien in de wedstrijd. Vanaf het begin af aan werd het al duidelijk dat het een lastige pot zou worden, want we kwamen al snel achter. Achilles maakten veel doorloopballen, dus daar moesten we goed op gaan letten. Als je stevig in balans staat en als je met 1 hand constant de tegenstander volgt, wordt het al veel moeilijker voor de tegenstander. Doordat wij goed bleven samen spelen, konden we ons zelf belonen met mooie doelpunten. Dit hielden we zelfs tot het einde nog vol. Het bleef akelig spannend, maar gelukkig scoorde ODO de laatste en werd de wedstrijd beëindigd met 5-4 voor ons! Daarna mochten we nog genieten van iets te drinken en konden we terugkijken op een mooie wedstrijd, wij hebben de koploper verslagen!  Je ziet aan het resultaat dat je door goede training heel ver kunt komen, ik heb nu al zin in de volgende wedstrijden.

Groet, Lennart