Hallo allemaal,

We moesten gisteren tegen dubbel zes. Zij stonden derde in de poule.

Nina was ziek en Roos kon niet mee doen vanwege een blessure.

Sam, Nicolette en Anouk moesten bij ons invallen, bedankt daarvoor.

In het praatje zei Cynthia een paar dingen waar we op moesten letten. Daarna moesten we zelf zeggen wat deze wedstrijd beter kon als in vorige zoals vangen, gooien, rugkant en acties afmaken.

De wedstrijd begon nog best goed. We stonden wel 0-2 achter. Maar snel scoorde wij er ook een met een  strafworp. Zij bleven veel scoren en we gingen met 7-1 de rust in.

Cynthia  vond t niet heel slecht gaan maar er konden nog wel wat dingen beter. Na de rust begonnen we niet zo goed want zij scoorden meteen. Jammer maar we gingen gewoon weer door. Zij scoorden de tweede helft nog 9 doelpunten en wij jammer genoeg maar een.

Wij waren beter als de vorige keren maar nog steeds niet gewonnen. Maar we gaan zeker nog een keer winnen.