ODO F1 – Avanti (P) F1

Hallo toppers van de F1,

Gister gingen we bij Birke patatjes eten en een film kijken en op het laatste deden we ook nog verstoppertje in het donker. 😎 Een hele goede voorbereiding voor de wedstrijd!!! Jenny en Koen kwamen ook nog even langs:

We moesten vandaag tegen Avanti en wilde vandaag net zo goed spelen als tegen Phoenix, alleen deze keer wel winnen. We hebben trainen gehad van Wouter uit ODO 1 en hebben van hem schijnbewegingen geleerd. Dat je de ene kant op gaat, maar dan snel de andere kant op gaat. Dit ging heel goed. Ook hebben we de Mannequin challenge gedaan op de training, maar vandaag mogen we niet meer stil staan, maar moeten we juist heel veel bewegen.

De wedstrijd ging goed. We gooide heel goed en het verdedigen ging supergoed 🙂 Onderscheppen van de ballen ging ook heel goed, want iedereen maakte een driehoekΔ. Dan kan je je tegenstander en de bal zien. Na 10 minuten was het 2-0. Toen scoorde we nog een keer (3-0) en kwam er een superspeler in. Toen werd het wel wat moeilijker. Maar we scoorde nog wel. In de rust was het 5-1. In de rust eten we altijd een koekje, dan worden we meer actief. In de tweede helft mocht Avanti beginnen met de bal. Avanti was ineens veel feller, hun hadden ook een koekje op. Toen scoorde Avanti ook. Na de derde 10 minuten was het 6-5. Ze kwamen ineens dichtbij en het werd spannend 😯 . In de laatste 10 minuten scoorde we nog gelukkig en moesten we weer tegen 5 tegenstanders van Avanti. Toen was het afgelopen. Het was 10-6. Vanmiddag gaan we ODO 1 en ODO 2 aanmoedigen, die gaan ook winnen. Met de strafworpen was het 3-4 voor Avanti, die hebben we verloren, maar die tellen gelukkig niet.

We staan nog op de gedeelde eerste plek met Phoenix. Maar die hebben twee wedstrijden minder gespeeld. We moeten dus nog afwachten of hun nog een keer gaan verliezen. Ook hebben we best veel gescoord in totaal 117 keer!!!!! en we gaan nog veel meer scoren.

Groetjes van Nienke en Birke (met hulp van Jenny en Koen)