ODO 1 – DVS 69 1 (19-26)

Zaterdag 21 januari – ODO – DVS

Na een zeer goede reeks van de afgelopen weken waren we klaar om deze reeks door te zetten. Vandaag stond de koploper DVS op het programma. We wisten dus dat er wat op het spel stond. Met een volle sporthal begon om 17.00 uur de wedstrijd.
De eerste helft begonnen we eigenlijk moeizaam, ook al kwamen we eerst op een kleine voorsprong met 3-2. Al snel nam DVS die voorsprong duidelijk over. Zij brachten de stand naar 3-7. In deze fase hebben wij verdedigend teveel fouten gemaakt, waardoor DVS eigenlijk erg gemakkelijk kon uitbouwen. Aan het einde van de eerste helft deden we nog wat terug, maar het kwam erop neer dat DVS scherper aan de wedstrijd was begonnen en de kansen beter had uitgespeeld. We gingen de rust in met 9-12.

In de kleedkamer kwamen we allemaal tot dezelfde conclusie, wij moesten scherper worden!
Hier hadden we nog 30 minuten de tijd voor en opgeven kwam niet bij ons op.

Helaas was ook de tweede helft niet veel beter. We kwamen op de één of andere manier niet in ons spel van de afgelopen weken. DVS bleef doorgaan met scoren op de juiste momenten en bleven scherp in de afronding. Dit zorgde ervoor dat wij ook niet dichterbij konden komen. Helaas zorgde dit voor een einduitslag van 19-26.

Ik had graag mijn laatste wedstrijd afgesloten met een overwinning, maar helaas zat dit er vandaag echt niet in en ging de koploper terecht met de punten naar huis. Ik wil graag al het publiek bedanken voor de support en hopelijk zien we jullie weer snel langs de lijn.