KVS/Maritiem F4 – ODO F3

Vorige week wist de f3 voor de 5e keer dit jaar te winnen van Dijkvogels f2, deze keer met 6-4. En deze zaterdag mochten we vroeg uit de veren om om 9:00 bij KVS te spelen. Tegen KVS hadden we nog niet gespeeld. Maar aan de stand was te zien dat we deze wedstrijd zouden moeten kunnen winnen. En dat is gelukt!!! Of het nou 2-13 of 3-14 was, dat weten we eigenlijk niet precies, maar dat maakt ook niet zoveel uit! De wedstrijd begon wat moeizaam. Heel veel schoten van ODO, maar veel te gehaast geschoten. Gelukkig heeft Bo eigenlijk nooit last van te gehaast schieten! En door 3 doelpunten van Bo stond het na 10 minuten 3-1 voor ODO. De volgende 10 minuten waren niet veel beter. ODO had moeite met gooien en vooral de afronding was niet goed. Gelukkig wist Frodo een mooi schot te scoren en was het 4-1 met rust. De 3e 10 minuten deed ODO nog even rustig aan, maar wist wel 2x te scoren via Romae en Frodo. De laatste 10 minuten werd KVS wat minder scherp en was Minke los (en netjes aan het schieten) en scoorde 6 (of 7) doelpunten. Bo wist er ook nog 1 in te leggen! Robin en Juliette deden ook erg hun best vandaag en hebben allebei kunnen schieten. Juliette scoorde bijna! Blijven oefenen! Dan komt het vanzelf! volgende week spelen we weer tegen KVS, dan gaan we proberen beter te gooien (uitstappen) en de afronding vast te houden van de laatste 10 minuten!