ODO D1 – Fortuna/Delta Logistiek D4 (8-4)

Hoi allemaal,
Na een lekkere vakantie stond er een erg belangrijke wedstrijd op het programma.
Fortuna stond namelijk 2e met maar 2 punten minder dan ons.
Gelukkig is iedereen weer fit en kunnen we er weer met zijn allen tegenaan.
De wedstrijd begon goed en al gauw kwamen we op een 1-0 voorsprong door Annemijn. Hierna vielen er heel lang geen doelpunten bij zowel ons als bij Fortuna. We stonden super goed te verdedigen waardoor Fortuna weinig kansen kreeg. Wel scoorden zij voor rust nog een mooi afstandsschot maar gelukkig wisten wij ook nog 2 x de korf te vinden door mooie schoten van Madeleine.
Met rust stonden we dus 3-1 voor. We speelden een goede wedstrijd, onderschepte met zijn alle veel ballen, zorgde dat de tegenstander weinig kansen kreeg alleen was het niet te zien aan de ruststand. We scoren de laatste paar weken iets lastiger waardoor we de tegenstander vaak nog een beetje hoop geven voor in de 2e helft, wat eigenlijk niet nodig is.
Fortuna maakte het nog spannend toen zij vlak na de rust de 3-2 scoorden. Echter gingen wij niet gehaast spelen maar zochten we de goede kansen uit en wisten we de voorsprong uit te breiden via doelpunten van Iris P en Anouk V. Fortuna scoorden ook nog een paar mooie doelpunten maar doordat wij mee bleven scoren lieten we het niet meer spannend worden. Door doelpunten van Bente en Anouk H stond er uiteindelijk een 8-4 eindstand op het bord. Weer gewonnen!!
We waren vandaag wederom weer fel, scoorden weer 8 doelpunten (6 verschillende doelpuntenmakers) en verdedigden heel goed als team. Jullie hebben allemaal heel hard je best gedaan en laten zien dat als het spannend wordt jullie gewoon normaal blijven korfballen.
Het was een hele goede en belangrijke overwinning!