ODO F3 – Fortuna/Delta Logistiek F5 (12-2)

Zaterdag was de tegenstander van ODO F3 Fortuna F5 uit Delft. Aan de stand en de uitslagen is te zien dat ODO net wat beter dan Fortuna is. En dat was ook in de wedstrijd terug te zien. ODO had binnen 1 minuut de 1-0 erin liggen, door een mooi kort schotje van Romae. Tot aan de eerste rust wist Minke nog 2 keer te scoren en bracht Fortuna de superspeler in. In de tweede 10 minuten met 2 verse spelers in het veld, Robin en Frodo, maar wel tegen 5 tegenspelers, wist ODO maar liefst 4 x te scoren. Mooie doelpunten van Frodo (2x), Bo en Romae. Na rust was het even lastig, Fortuna scoorde hun eerste doelpunt, maar Bo wist met haar tweede doelpunt (lekker hard geschoten, van een best aardige afstand!) de 8-1 te maken! Juliette scoorde bijna…. Maar de bal rolde 2x over de mand. De laatste 10 minuten wist odo de scoren nog uit te breiden naar 12-2, door doelpunten van Romae (2x), Minke en Frodo. Goed gedaan, wat een leuke wedstrijd weer! Robin had ook nog een kans om te kunnen schieten, maar helaas was de tegenstander net te snel in de buurt.