Fortuna/Delta Logistiek E5 – ODO E1 (9-9) Wauw!!!

Wauw!!! Wat hebben de aanwezige ouders en ik genoten van deze wedstrijd. Zonder meer de beste wedstrijd die ik jullie heb zien spelen tot nu toe!!!!

Fortuna E5 bleek een veel beter en sterker team dan Fortuna E3, waar we in de veldcompetitie tegen spelen. Met 3 jongens en 2 meisjes. In het begin moesten jullie even wennen maar daarna gingen jullie helemaal los. Via een verdiende 0-2 voorsprong zagen we in een hele leuke, gelijk opgaande wedstrijd Fortuna het initiatief overnemen dat leidde tot een 7-3 voorsprong. Ondanks de druk die jullie zetten bij balverlies en het vele bal veroveren. Wat was dan het verschil? Fortuna had maar 2 kansen nodig om te scoren daar waar jullie wel 4-5 scoringskansen nodig hadden om te scoren. Dus zoals dat heet ze waren ze effectiever. De koppies gingen iets hangen maar al snel pakten jullie het spel weer op, zelfs met extra energie. Langzaam maar zeker kropen jullie dichterbij, kwamen gelijk en namen zelfs een dik verdiende voorsprong tot 7-9. Spannende minuten volgden en Fortuna maakte 8-9 en……ook nog 9-9 in de laatste minuut. Enigszins sip kijkend sloten jullie de wedstrijd af met een gelijkspel, onder leiding van een goed meefluitende scheidsrechter.

Maar echt jullie kunnen trots zijn op jezelf en elkaar!