ODO B2 – KZ Dana?¯den B3 (7-6)

Vandaag hadden we een wedstrijd tegen KZ Danaïden B3. Joyce was onze coach omdat Bart (onze trainer) er niet bij kon zijn. Na een praatje in de kleedkamer zijn we lekker gaan warmlopen en inschieten tot het start signaal van de scheids. We begonnen goed, veel balbezit met veel kansen. Met een voorsprong gingen we de rust in. In de tweede helft kwam KZ Danaïden weer een beetje bij, ze begonnen veel te scoren maar ODO bleef de voorsprong houden. Tot dat de tegenstander de 6-6 maakte met nog maar een paar minuten te gaan, gelukkig maakte wij de 7-6 en was het aan ons de taak om de laatste 5 minuten ervoor te zorgen dat de tegenstander geen kans had om te scoren. Het waren een paar spannende minuten maar het is ons wel gelukt! Met 7-6 op het scorebord hebben wij deze week weer gewonnen.
Volgende week een wedstrijd tegen ONDO, waar we zeker weer gaan proberen te winnen! (dan schrijft Jelle het stukje)