Valto F1 – ODO F1

Hallo toppers,
Deze zaterdag mochten we tegen Valto spelen. We moesten al vroeg weg, maar jullie waren al goed wakker. Jullie scoorden snel. Na 10 minuten was het 1-3! De volgende 10 minuten waren iets minder goed, hierdoor stond het in de rust 8-4 voor Valto. In de tweede helft verdedigden jullie beter en gooiden jullie snel over. Het snel overgooien hadden we veel getraind op de training, dit ging in de wedstrijd ook erg goed! In de rust hadden we afgesproken dat we hard gingen rennen en lachen, en dat hebben jullie gedaan! Door het goed onderscheppen van Pien, het snelle overgooien van Jente, konden Lynn, Tess en Birke scoren. Uiteindelijk heeft iedereen van jullie gescoord! Ondanks dit is het 12-9 geworden voor Valto. Met de strafworpen was het 3-3 geworden. Knap gedaan, tot woensdag op de training!