TOP/Quoratio B6 – ODO B2 (4-9)

Vandaag stond de verre uitwedstrijd tegen TOP in Sassenheim op het programma en had ik het genoegen jullie te mogen coachen. Na wat oponthoud op de A44 (Tinadag in Duinrell!!) waren we toch nog redelijk op tijd in Sassenheim. Na wat tips en trucs die Bart mij had meegegeven begonnen jullie vol goede moed aan de wedstrijd. Alleen scoorde TOP de allereerste aanval. Dat was even schrikken, gelukkig viel redelijk snel de 1-1 (Demi). TOP deed er een schepje bovenop en ineens stonden jullie 3-1 achter, oeps. Jullie pakten door en na veel kansen viel dan toch de 3-2 (Demi) en de 3-3 (Britt). Toen werd duidelijk dat jullie de betere ploeg waren en dit resulteerde in een 3-5 (Ilse 2x) voorsprong met rust. Ook de 2e helft bleven jullie volop kansen creëren. TOP maakte nog de aansluittreffer (4-5), maar toen was bij hen de koek op. TOP was moegespeeld door jullie fanatieke spel en jullie gingen goed door en scoorde er vrolijk op los met afstandsschoten en doorloopballen. Door doelpunten van Marieke, Britt en Ilse (2x) werd er een zeer verdiende en mooie overwinning (4-9) meegenomen naar Maasland. Het waren dan wel alleen maar damesdoelpunten, maar de heren hadden zeker net zoveel kansen. Met z’n allen een zeer puike pot gespeeld. Groetjes van jullie invalcoach Monique