Geef je op voor de ODO MeatUp 2016

ODO festival 2

ODO nodigt alle leden, oud-leden  en betrokkenen uit voor de grootse afsluiting van het veldseizoen op 4 juni: de ODO MeatUp. Sportactiviteiten, ontmoeting tijdens de borrel en een heerlijke BBQ zijn de ingrediënten van deze gezellige middag.

De jaarlijkse grote afsluiting van het seizoen wordt meer en meer een echte ODO traditie, waarbij iedereen die betrokken is bij ODO wordt uitgenodigd.  Nieuw dit jaar is dat we extra ons best doen om ook oud-leden uit te nodigen. ODO bruist als nooit te voren en dit delen we graag met onze oude bekenden. Haal onder het genot van een hapje en drankje oude verhalen op, of herbeleef ze tijdens het mixtoernooi.

Stel je eigen programma samen:

14:00 Welkom op de ODO MeatUp!
14:30 – 16:30 Mixtoernooi of het Scandinavische Kubb
16:30 Na de sportieve activiteiten is het terras de plaats voor een lekker drankje en het ophalen van mooie herinneringen of het uitspreken van mooie ambities voor volgend seizoen. Rond 18:00 uur steken we de BBQ aan. De kosten voor de BBQ zijn €7,50, t/m basisschoolleeftijd €2,50. Vrijwilligers van ODO eten, mits ingeschreven, gratis mee!

We vinden het fijn om te weten of je komt. Laat het weten via onze website; voor 29 mei moeten we weten of het je meedoet aan het mixtoernooi en/of de BBQ.

Nodig al je (oud) ODO-vrienden uit om te komen naar de ODO MeatUp! Gezelligheid op een zonnig terras – daar gaan we voor!