KOAG 1 – ODO 1 (23-15)

Op deze warme dag stond de wedstrijd tegen KOAG op het programma. Omdat Achilles  twee weken geleden al het kampioenschap had binnen gehaald stond er voor de rest van de competitie niks meer op het spel. We moesten de laatste wedstrijden vooral genieten, en goed spel laten zien met het liefst nog wat punten.

Wat later als de bedoeling was begonnen we aan de wedstrijd en kwamen we al snel 1-0 voor door een schot van Iris. KOAG had daar al snel een antwoord op en trok de stand al weer gelijk.

Na de 2-2 wist KOAG beter de kansen uit te spelen en vooral vaak de korf te vinden. Zo liep de stand snel uit naar 7-2. Helaas speelden wij niet zoals de afgelopen weken waardoor KOAG uit kon lopen naar een 15-5 stand bij rust.

In de tweede helft moest er echt iets gebeuren wilde we KOAG nog tegenstand bieden. Helaas gebeurde dit niet en liep KOAG gelijk veder uit naar 18-5. Het duurde even voor dat wij de korf weer vonden, maar gelukkig was daar Martijn met een mooi schot voor de 18-6. Nu begonnen wij weer regelmatig de korf te vinden. Niet dat het nou weer spannend werd, maar wel beter voor het spel en het plezier. Omdat wouter al een hele wedstrijd in de A1 heeft gespeeld werd Tim voor de laatste minuten er nog in gebracht en Nikki kwam in het veld voor Iris. Ook Jenny mocht nog even het veld betreden en maakte hierbij haar debuut in 1! De laatste minuten van de wedstrijd ging eigenlijk op en neer met mooie doelpunten maar we kwamen helaas niet meer in de buurt van KOAG. Zo eindigde de wedstrijd met 23-15.

Van de week gaan we gewoon weer lekker trainen. Komend weekend is een vrij weekend maar de week daarna spelen we al weer de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Hopelijk weer net zulk mooi weer als vandaag en dan wel afsluitend met twee punten.