Valto 4 – ODO 4 (19-7) Negatieve reeks

De afsluiter van het seizoen tegen kampioenskandidaat Valto 4. De bespiegelingen vooraf waren weer te divers en intiem om in detail met U te delen. Wintersport-, verplichte feestpartij, scheidsrechter perikelen speelden de hoofdmoot in de klucht. Waar de toneelgroep Odo een kraker speelt met als onderwerp ‘te veel dames’ is dit bij Odo 4 zeker niet het geval. Her en der werden ze ergens vandaan geplukt. In de afgelopen weken kreeg #4 al ongenadig veel doelpunten om de oren en wist zelf maar matig de korf te vinden. Enig excuus was/is dat we de laatste 3 wedstrijden tegen de top 3 speelden. De voorwedstrijd op het programma was het genante machtsvertoon van de plaatselijke A1 tegen Rohda A1, zomaar een potje in de Ovegangsklasse junioren. Iets van 30-6, of zo. Wel was de tijdsprogrammering in de subhal van Vreeloo dusdanig uit de hand gelopen dat onze wedstrijd ruim een half uur later zou beginnen. Op zich is dat al vervelend, echter nu vooral omdat S.H. te D.P. te M. en eegaa B.H.v.N. te D.P. te M. alleen de 1e helft zouden meespelen vanwege een soort van verplicht feest. Die 1e helft kon dus geskipt worden en droop het echtpaar aldus geshowered en wel richting party. O.P. te L. vertoeft in Kitzbuhl op de lange latten, M.v.d.E. v. N. te M. werkend aan haar comeback en ondergetekende in burgerpak maakten de rij afwezigen compleet. Gelukkig waren B.V. te M. en L.Z. te M. naast B.v.V. te M. extra ingevlogen om het stel compleet te maken. In de 1e helft nam Odo brutaal de leiding met 0-1 en 1-2 wat tevens de laatste wapenfeiten van enig belang waren. In de loop van de 1e helft konden we nog redelijk bijblijven/was Valto nog niet op stoom/zelfs wat nerveus. Met een ruststand van 7-3 of 8-3 hadden we het gevoel er nog redelijk bij te blijven. Echter, in de 2e helft gingen de remmen los bij Valto en het verband bij Odo. In wat welhaast een schertsvertoning werd liep Valto uit naar een 19-7 eindstand en waren de zieltjes bij Odo toch wel enigszins geknakt door het eigen onvermogen.
er was zelfs geen behoefte om te evalueren. En dat zegt wat. Dan maar op richting Maasland om daar wat afleiding te zoeken. Bram, Bianca en Laura heel fijn dat jullie ons wilden bijstaan !!
In de Hofstede was het na een spannende wedstrijd van Odo 1 tegen Weidevogels vooral confetti opruimen en ons opmaken voor de afsluitende feestavond bij Sjee Renee. In een gezellige sfeer kwamen weer heel wat mooie liedjes voorbij. Good old M.v.d.B. te M. kwam ook nog een kijkje nemen na terugkomst van een wedstrijd vlaggen in Harderwijk, waar ze dus meer hebben dan dolfijnen.

#4 likt de wonden tijdens de overgang naar het veld, beginnend met een ontspannen training a.s. woensdag (Frits!) om de 2e helft veldcompetitie voorbereiding te starten . Helaas komen we daar weer nagenoeg dezelfde tegenstanders tegen. Met 6 punten uit 7 wedstrijden nog alle kans om een eervolle 3e/4e plaats te behalen. Maar dan moet die 2e helft tegen Valto van gisteren niet leidend zijn.